"Fra A til Båtførerbevis"

- alt du trenger å vite

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor har vi samlet et lite knippe av de spørsmålene vi ofte får fra de som ønsker seg et båtførerbevis. Trykk på spørsmålene for å vise svaret.

Hvem må ha båtførerbevis?

Hvor stor båt kan jeg føre med båtførerbevis?

Hvor stor båt kan jeg føre uten båtførerbevis?

Hvor gammel må jeg være for å ta båtførerprøven?

Hvordan tar jeg båtførerbeviset?

Hvor mye koster båtførerprøven?

Hvor mange feil kan man ha på prøven?

Kan man avlegge båtførerprøven på nett?

Båtførerprøven-pris
  • 5 av 5 fra brukere
  • Tilgang i 12 mnd.
  • Eksamenstester
  • Mobile enheter
  • Hele husstanden

Hvorfor bør du velge et båtførerkurs på nett?

Fordelene med et slikt båtførerkurs på nett er flere. Først og fremst lar vi deg jobbe med kurset når og hvor du vil. Logg på fra godstolen, eller på hyttetur. Du kan ta så mange pauser du vil og repetere så mange ganger du føler trenges (tilgang i 12 mnd.). Kurset fungerer på både PC, Mac og mobile enheter. Alt du trenger er tilgang til internett.

Det handler om trygghet

Selve båtførerbeviset i seg selv er bare et sertifikat som beviser at du har rett til å føre fritidsbåt. Bak dette sertifikatet ligger det allikevel en grunnleggende kunnskap som hjelper deg å være trygg på sjøen. Gjennom kurset lærer du deg de grunnleggende egenskapene du trenger for å være sikker når du fører en båt.

Du vil blant annet få nyttig kunnskap om planlegging av båtturen, sjømannskap, sjøveisregler og sjømerker. Informasjonen i kurset er lett tilgjengelig, med nyttige animasjoner og illustrasjoner, som hjelper deg å forstå innholdet.

«Eksamenstester» er inkludert i prisen

Det er ikke noe gøy å melde seg opp til prøven, før man er rimelig trygg på at man skal bestå. Derfor har vi laget ulike «eksamenstester» som følger de samme kravene til kunnskap og tid som den ekte prøven. Oppgavene er veldige relevante for prøven, slik at du skal være best mulig forberedt.

Sett i gang nå

Båtlivet og lange late dager på sjøen venter deg. Eller kanskje er du mer interessert i vannsport og aktivitet? Uansett hvordan du ønsker å benytte deg av sjøen, er båtførerkurset.no riktig sted å begynne. Registrer deg på vårt nettkurs nå, så er ikke båtlappen langt unna. Vi har gjort vårt ytterste for at du skal komme i havn med båtlappen. Registrer deg for kurset i dag, så er du et steg nærmere ditt båtførerbevis.

Har du flere spørsmål - ikke nøl med å ta kontakt